Een reactie plaatsen

De loodgieter en de CV ketel

Het aanschaffen van een CV ketel is een van de belangrijkste installaties die men plaatst in het huis. de CV ketel zorgt voor een warm en aangenaam gevoel tijden de winter en ook zorgt het ervoor dat je op elk moment van de dag beschikt over warm water. Nu gebeurt het maar al te vaak dat de loodgieter wordt ingeschakeld om de CV ketel na te kijken omdat het plotseling niet meer werkt. Blijkt dat de CV ketel nooit is nagekeken, gecontroleerd of gereviseerd. Ja! Dan krijg je van zulke onsmakelijke situaties.

De CV ketel zorgt voor meer woongenot in huis en het is een apparaat van eminent belang dat  je ervoor moet zorgen dat het op een regelmatige basis wordt nagekeken. En dat gebeurd door een professionele loodgieter Amsterdam de kennis heeft van zaken over de CV ketel.

Een goede loodgieter zal u altijd adviseren bij de aanschaf van een nieuwe CV ketel, er zijn natuurlijk verschillende merken zoals bijvoorbeeld: Itho, Vaillant, Agpo, Nefit en Intergas.

Waarop letten bij aanschaf CV ketel

Wanneer u van plan ben een nieuwe CV ketel aan te schaffen zal de loodgieter u zeggen op welke zaken u zeker moet letten. Ten eerste moet je kijken naar de verschillende modellen, welke CV ketel is voor jou op lang termijn het voordeligst, kijk ook naar de capaciteit van de CV ketel. Heb je een klein huisje dan neem je natuurlijk een CV ketel die is afgestemd op  jouw huisje. Heb je een groot kantoor bijvoorbeeld dan kies je uiteraard voor een CV ketel met een grotere capaciteit. De loodgieter zal aan de hand van de grootte van je ruimte je aanraden welke CV ketel voor u de juiste is.

Defecte CV  ketel repareren

Nadat u de CV ketel heeft gekocht zal de loodgieter Rotterdam deze ook voor u installeren. Maar dat is nog niet alles. Maak met hem gelijk een vaste afspraak om deze ook regelmatig te komen controleren. Zo weet je dan van te voren dat je niet voor verassingen komt te staan. Maar soms kan het voorkomen dat iemand anders niet zo slim is geweest om dat te doen, dus zitten ze nu met een defecte CV ketel. En dat kan aardig voor wat irritatie zorgen, vooral wanneer je de hele dag op moet rekenen.  Deze persoon zal dan extra kosten moeten maken door de loodgieter te laten komen om te kijken wat er nou precies aan de hand is.

Bij het nakijken van de CV ketel  zal de loodgieter Utrecht enkele stappen moeten ondernemen om te kijken wat er precies aan de hand is. bijvoorbeeld: is de stekker van de CV ketel wel in het stopcontact en zijn alle zekeringen nog in werkende staat. Het kan ook voorkomen dat u misschien een stroomstoring heeft, dan wordt in dat geval de aardlekschakelaar na gekeken of het kan ook liggen in de stoppenkast. Hij zal ook kijken als de batterijen van de thermostaat nog werken. Ook de luchtdruk worde nagekeken. Is de druk onder de 1,5 bar, dan wordt de CV ketel bijgevuld. Bij lawaai in de leidingen zullen deze worden ontlucht of verwarmd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *