Een reactie plaatsen

De PS3 games speciaal voor kinderen

Tegenwoordig is er een enorm aanbod aan verschillende spelcomputers. Als je kinderen hebt is het in deze tijd bijna ondenkbaar om niet voorzien te zijn van spelcomputers. Door de verscheidene keuzes kan het soms een doolhof lijken. Welk spelcomputer is nu het beste en sluit het beste aan bij je budget. In dit artikel kun je meer informatie vinden over de playstation 3 games voor kinderen.

De voordelen van playstation 3

 De playstation 3 is toegankelijk gemaakt voor alle leeftijden. ( dit wordt mogelijk gemaakt door de Move-bewegingscontroller die op nintendo’s Wii afstandsbediening lijkt. De ouderwetse controller is veelal ingewikkelder.
 Minder kans op defecten
 Biedt een grotere harde schijf
 De playstation heeft een stille ventilator
 Er is een mogelijkheid tot het maken van back ups van je save games
 Motion sensing
 Blue ray en WiFi
 Playstation 3 biedt een compleet systeem aan
 De playstation heeft een mooi en nieuw design

Waar er voordelen zijn, kunnen ook ook nadelen te vinden zijn. Gelukkig hebben de voordelen de overhand maar enkele nadelen aan de PS 3 zijn:

– Het installeren van Linux is helaas niet meer mogelijk op het systeem.
– Tijdens het gamen maakt de disc drive iets meer geluid. Bij het afspelen van een film is dit overigens niet het geval.
– Het installeren van games op de harde schijf maakt meer geluid dan op het oudere systeem.

Kinderen en games

Sony deed een slimme zet om zich meer te richten op gezinnen. In deze zet is het van belang om de juiste games aan de kinderen aan te kunnen bieden. Er worden titels gemaakt die kinderen kunnen aanspreken. De producenten willen ouders ook laten zien dat de spellen ook het welzijn van de kinderen in acht nemen. Gamen hoeft niet alleen maar verslavend te werken maar kan ook een positief effect hebben. Helaas kampt gamen nog met een negatief beeld vanwege de vele gewelddadige spelletjes. Toch zien steeds meer gezinnen de lol ervan in om een playstation aan te schaffen. Wij adviseren wel altijd om de playstation te combineren met een spel voor buiten, bijvoorbeeld een houten loopwagen of een normale loopwagen. Het is niet de bedoeling dat kinderen alleen maar achter een scherm gaan zitten.

De top 5 PS 3 games voor kinderen

Little Big planet 2

Bij little big planet 2 creëer je een eigen wereld voor jou en je vrienden. Dit spel is voor iedereen aan te raden en een echte must have. Er is keuze uit een milijoen gecreëerde levels. Dit spel is niet alleen voor de kleinere kinderen geschikt, het hele gezin kan er plezier aan beleven.

ModNation Racers

Dit spel biedt je uren van plezier aan. Dit spel biedt je talloze experimenten aan om te racen met je vrienden.

Rayman Origins

Dit spel kun je met vier vrienden spelen. Er worden verschillende werelden aangeboden met bizarre landschappen. Het spel is voor alle leeftijden.

Lego Star Wars: The complete Saga

Dit is een van de beste en creatievere lego games. Het spel biedt mooie beelden en details. Een leuk spel om samen met je kind te spelen.

Sonic and Sega all stars racing

Een gevarieerd spel die je samen met vrienden kunt spelen. Dit spel biedt een geweldige kaart spel formule. Het spel heeft een soepele gameplay die gecombineerd is met snelheid.

Kortom de PS 3 biedt uitdagende spellen aan in een ruim aanbod voor kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *